3 STAPPEN OM TE VERHINDEREN DAT JE HAAR JE VAKANTIE OM ZEEP HELPT

 

Heb je je ooit afgevraagd waarom het onmogelijk lijkt om je haar er zo fantastisch uit te laten zien zoals je je op vakantie voelt? Bij het plannen van een zomervakantie doen we er alles aan om weerbestendige kleding en de noodzakelijke zonnebescherming voor onze huid in te pakken, maar wat doen we voor ons haar? Ons haar beschermen tegen schade terwijl we genieten van onze zomervakantie is de sleutel tot gezond uitziend haar tijdens de zomermaanden.

 

1. UV-bescherming

 

We kennen allemaal de schade die UVA en UVB aan onze huid kunnen toebrengen. Ons haar is niet anders, constante blootstelling aan de zon kan structurele schade aan het haar veroorzaken, waardoor het minder goed in staat is om kleur, glans en een gezonde veerkracht te behouden. Om je haar tijdens de zonnige maanden te beschermen, heeft LA BIOSTHETIQUE een reeks producten ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen om je te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. SOLEIL Shampooing is een zachte reinigingsshampoo die zonnebloem-extract bevat en een UV-filter te biedt om het haar te beschermen tegen de door UV-straling veroorzaakte vrije radicalen, die het haar beschadigen.

2. Zout water en chloorbescherming

Het is geen verrassing dat chloorwater het haar beschadigd, de ruwe textuur die het op het haar achterlaat is bijna onmiddellijk. Zoutwater heeft hetzelfde effect op het haar, droogt het haar langzaam en geeft het een doffe schijn. De oplossing? Een waterdichte conditioner die de haarschacht omhult, beschermt tegen het chloor en zout water dat het uitdroogt. SOLEIL Vitalite Express is een lichte maar effectieve spray-conditioner die met het haar werkt om de structuur te versterken en vocht vast te houden. Spray eenvoudig in nat shampoohoudend haar en kam het haar van de wortels tot de uiteinden.

 

3. Vochtboost

Geef je haar een vochtinbrengende boost om de voedingsstoffen die je tijdens de zomermaanden hebt verloren te vervangen. SOLEIL Crème herstelt en herstructureert het haar om de elasticiteit te verbeteren en de natuurlijke weerstand tegen vrije radicalen te vergroten. De actieve ingrediënten van zonnebloem-extract, tarwepeptiden en sinaasappelschil vormen een beschermende laag op het haar om het vocht in het haar te binden. Breng het op het haar aan en laat tot tien minuten inwerken, hoe langer de verwerkingstijd hoe dieper de actieve werkstoffen doordringen in het haar.

Meer informatie

Schadelijke UV-stralen beschadigen de keratine-bruggen in het haar, die essentieel zijn voor gezond haar,  en zullen zowel natuurlijk glanzend als gekleurd haar vervagen. Een breedband UV-filter in de Soleil producten bescherment het haar tegen verdere beschadiging van de keratine-bruggen en herstellen het haar van binnenuit. Daarnaast wordt ook bio-hightech gebruikt: olievrij extract van zonnebloemzaad neutraliseert vrije radicalen zonder het haar te verzwaren of vettige uitzicht achter te laten. Dit extract heeft zowel een preventief als regeneratief effect. De combinatie van niet-water oplosbare UV-filters bieden een veilige bescherming die de natuurlijke schoonheid van het haar behouden, zelfs bij sterke blootstelling aan de zon en door extra stress van bijvoorbeeld zout of chloorwater. Natuurlijk zorgen ze ook voor glans en houdbaarheid van de kleur.