Wenst u een afspraak?

Welkom bij huid- en haarspecialist Roselli

 

Ons huid- en haarinstituut Roselli biedt u een volledige lichaamsverzorging aan. Naast intensieve verzorgingen voor specifieke huid- en haaraandoeningen, bieden wij u tevens doelgerichte kuren waarbij we lokale lichaamsverbeteringen bewerkstelligen. 

 

We gaan steeds eerst samen uitzoeken wat u precies wenst te bereiken en of er specifieke huid- en /of haarproblemen dienen behandeld te worden. Op basis van deze individuele diagnose, stellen wij u de gepaste behandeling voor op uw ritme en op basis van uw wensen en doelen die u wilt bereiken. 

 

Wij kiezen voor u steeds de meest doelgerichte en performante methodes die beschikbaar zijn op de markt zodat onze ervaring van meer dan 20 jaar voor u een garantie betekent voor een optimale kwaliteit en resultaat.

 

Bovendien is ons instituut zo ingericht dat alle behandelingen verlopen in sereniteit, anonimiteit en professionaliteit. Op deze wijze behaalt u de beste verzorgingsresultaten en beleeft u tevens een moment van rust en onthaasting.

 

Ons concept is zo opgebouwd dat we steeds starten met een individuele en gepersonaliseerd  gesprek waarbij we op basis van een professionele diagnose komen tot de juiste en doelgerichte behandelingen. Omdat iedereen uniek is, passen wij ons advies en behandeling aan, aan uw persoonlijkheid en levensstijl.

 

Vervolgens hebben we steeds een fase van behandeling waarbij we samen werken naar het resultaat die we voor ogen hebben.

 

Vervolgens zullen wij u steeds adviseren hoe een resultaat stabiel te houden aan de hand van de juiste lifestyletips, vervolgbehandelingen en aangepaste producten. Want alle behandelingen, toegepast in ons instituut, kan u thuis verder zetten als ondersteuning.

 

 

Roselli