Onze haarverzorgingen

 

 

Onze haren zijn het meest natuurlijke sieraard waar we over beschikken. Glanzend haar ziet er niet alleen mooi uit. Het is ook een duidelijk teken dat de haarstructuur vitaal, elastische en gezond is. Maar soms heeft het haar iets extra’s nodig om glanzend in vorm te blijven. Zeker wanneer er ongemakken optreden als gevolg van stress, hormonale storingen, erfelijkheid, onvoldoende of onaangepaste verzorging of behandeling,… waardoor ze breekbaar, dof en fijner worden.

 

Onze haarverzorgingen zijn daarom doelgericht opgebouwd op basis van een individueel adviesgesprek waarbij we samen bepalen wat u wenst te bereiken. Onze behandelingen gebeuren vervolgens op basis van biologisch opgebouwde producten die mild zijn voor uw haren en hoofdhuid en bovendien een milieuvriendelijke label dragen.

 

Zowel de haarwortels, -lengtes als hoofdhuid worden steeds prima behandeld met de juiste behandeling en rekening houdend met het cosmetische snit- en kleurresultaat die u wenst te bereiken. Bovendien helpt onze microscoopanalyse om een duidelijk zicht te hebben op de staat van de haren bij zowel de wortel als de lengtes zodat een doelgerichte aanpak met het beste resultaat gegarandeerd is.

 

 

Voor meer informatie, aarzel niet om bijgevoegd contactformulier in te vullen. Wij nemen contact met u binnen de 48 uren voor een verkennend gesprek

 
 
 
 
Haar en Huid analyse met microscoop