Onze vermageringskuren

 

Samen Slimmer Afslanken

Wie wil afslanken, heeft het niet altijd even gemakkelijk. Elke dag zit vol verleiders, u moet zich aan bepaalde regels houden, zorgen dat u ook nog voldoende beweegt, enz. U daarbij helpen, is wat wij elke dag doen. Want een goed dieet begint met een goede begeleiding: een juist afslankprogramma op uw toekomstige maat opstellen en zorgen dat u uw doel bereikt.
Onder begeleiding doorloopt u de verschillende stappen binnen het afslankprogramma. Wij zullen u steeds begeleiden, evalueren en motiveren!

 

En zo werkt het:

Ons afslankprogramma maakt gebruik van producten verrijkt in eiwitten, arm aan koolhydraten en arm aan vetten. Dit eiwitdieet zorgt voor een afbraak van vetreserves, met behoud van spiermassa! Door het beperken van de consumptie van suikers en vetten, wordt het lichaam gedwongen zijn energie te putten uit de aanwezige vetreserves.

Het gevolg: afslanken!

 

Hoe gaan we nu concreet aan de slag?

 

Vooreerst starten we met een individueel gesprek waarin we samen bepalen wat u wilt bereiken en binnen welke tijdspanne. Vervolgens maken wij een planning aangepast aan uw levenstijl en gewichtsdoelstellingen. Dat ondersteunen wij door u tips, de juiste voedingsadviezen en de nodige motivatie en coaching mee te geven.

 

Vertel ons waar u van droomt en wij maken het samen tot een realiteit!

 

Voor meer informatie, aarzel niet om bijgevoegd contactformulier in te vullen. Wij nemen contact met u binnen de 48 uren voor een verkennend gesprek.